COVID – online coaching

Jij zit erdoor heen. Het is allemaal even teveel en het lijkt wel alsof iedereen om je heen in de actiemodus zit en jij blijft je arelaxed voelen. Jij wil óók verder!

Coaching is een luxeproduct en niet toegankelijk voor iedereen. Toch wil ik je graag helpen. Dus bied ik de komende tijd chatcoaching aan. Dit doe ik via Telegram.

De kosten

Deze chatcoaching is super toegankelijk omdat het zoveel kost als jij wil! Sowieso is de kennismaking gratis (+- 15 minuten) en aan het “eind” van ons gesprek stuur ik je een Betaalverzoek via Tikkie met een open bedrag. Jij mag bepalen wat je betaalt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan 15, 20 of 30 euro of misschien toch 95 euro (mijn normale tarief). Na afloop van onze chatcoaching zal ik je een factuur sturen met jouw betaalde bedrag zodat het wel officieel is ivm belastingdienst etc.

Heb je toch interesse in videocoaching? Dan plannen we dat echt in op een vast tijdstip en dat kost dan €75 per sessie.

Hoe werkt het?

  • Download Telegram
  • Voeg mij toe als contact: Zijisfrank
  • Begin met chatten 🙂

Ik zal niet op elk moment van de dag beschikbaar zijn maar zodra ik beschikbaar ben dan hoor je van me. Ik hou je tijdens onze gesprekken ook op de hoogte van mijn beschikbaarheid. Volg me ook op instagram @zijisfrank om op de hoogte te blijven.