Vegan coaching

Vegan coaching is natuurlijk niet anders dan andere coaching. Dezelfde diensten worden aangeboden en dezelfde kosten worden gerekend. Maar ben je veganist en wil je er zeker van zijn dat jouw coach dit begrijpt? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben sinds 2016 veganist. Helaas kan ik niet altijd garanderen dat de ruimte waarin we ons gesprek voeren geheel veganistisch is (denk aan lederen banken en andere dierlijke producten) maar als je dit heel zeker wilt weten, overleg dan even met mij. Dan kan ik het checken of kunnen we het coachgesprek verplaatsen. Eventueel kan het gesprek ook bij jou thuis plaatsvinden zodat je er echt zeker van kunt zijn.

Bekijk op de dienstenpagina wat ik voor je kan betekenen en neem even contact op als je meer vragen hebt! Ik hoor graag van je.